Golfbane: åpen, Driving range: åpen

Innkalling til et digitalt ekstraordinært årsmøte i Borregaard Golfklubb 30. April 2020 kl. 18:00

Til medlemmene i Borregaard Golfklub,b

Styret innkaller herved til ekstraordinært årsmøte i Borregaard Golfklubb. Det ekstraordinære årsmøtet avholdes torsdag 30. April 2020 kl. 18:00.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at det ekstraordinære årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av et online møteprogram. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 29. April 2020 kl. 20:00 ved å sende en e-post til post@borregaardgk.no med bekreftelse om deltakelse på det ekstraordinære årsmøtet. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av ekstraordinært årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet. Dere vil bli ropt opp når møtet starter slik at vi vet at dere er tilstede og hvor mange stemmeberettigede vi har tilstede.

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her.

Daglig Leder vil også være tilgjengelig for å hjelpe medlemmene på forhånd slik at påloggingen går bra. Kontakt henne på 69121500, på mobil 93457500 eller på post@borregaardgk.no

Her er alle de offisielle dokumentene til det ekstraordinære årsmøtet:

Den offisielle innkallingen finner dere her: Innkalling til ekstraordinært årsmøte 30. April 2020

Dagsorden og saksinnstilling finner du her:  Dagsorden-og-Saksinnstilling ekstraordinært årsmøte 2020

Årsberetningen for 2019 finner du her: Årsberetning BoGK 2019a

Forretningsorden av hvordan man gjennomfører et digitalt årsmøte finner du her: forretningsorden-for-gjennomforing-av-digitale-arsmoter

Instrukser om hvordan man logger seg på ‘Zoom’ som er møterommet vi skal bruke, finner du her: Instrukser til bruk av zoom til årsmøtet

Dere kan også hente Årsrapport og saksdokumenter i proshopen før årsmøtet.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Daglig Leder eller styret kontaktes på 69121500 eller post@borregaardgk.no

Velkommen til et ekstraordinært årsmøte!