Golfbane: åpen, Driving range: åpen

Innkalling til Årsmøte i Borregaard Golfklubb Mandag 10. August 2020 kl. 18:00

Innkalling til årsmøte i Borregaard Golfklubb Mandag 10. August 2020 kl. 18.00 på klubbhuset

Vi inviterer herved alle medlemmer til årsmøte i Borregaard Golfklubb Mandag 10. August 2020 kl. 18.00 på klubbhuset.

Grunnet korona-krisen og restriksjonene det medbrakte måtte vi utsette årsmøtet som var planlagt i Mars måned. Et ekstraordinært årsmøte ble holdt men ingen innkomne forslag ble diskutert og stemt over.

Borregaard Golfklubb holder derfor dette årsmøtet for å stemme over innkomne forslag. Er det forslag du ønsker å fremme på årsmøtet, må forslaget sendes til Daglig Leder på post@borregaardgk.no minst 2 uker før møtet – dvs. innen Mandag 27. Juli.

Dagsorden og alle papirer vil være tilgjengelig 2 uker før møtet. De kan også hentes i proshopen.

Vi ønsker dere alle velkomne.

Det blir enkel bevertning.

Mvh Styret