Golfbane: stengt, Driving range: stengt

Nyhetsbrev 31. August 2020

Kjære medlemmer,

Det er mye positivt som skjer på klubben og vi gleder oss over det.

Kafedrift:

Tirsdag 1. September åpner kafedriften på klubbhuset! Etter en lang ventetid blir det endelig mat å få. Kenny (og Co.) kommer til å servere de tradisjonelle matrettene og også ha dagens lunch/middag. Det er utrolig god mat!

Det vil da ikke lengre bli noe mat eller drikke i proshopen. Vi håper alle medlemmene kommer innom og støtter kafeen slik at dette kan bli et langvarig samarbeid.

Denne ukens meny:

Tirsdag: Biff smørbrød servert med frisk salat og bbq saus.

Onsdag: Pannestekt laks m/nypoteter, klarnet smør/rømme og gressløk

Torsdag: Fransk biffgryte med kokte poteter og blandet salat.

Fredag: Lasagne, serveres med salat og nystekt brød

Lørdag: Reservert for konfirmasjon

Søndag: Flesk og duppe

Egg&bacon m/stekte poteter og karbonader m/stekte poteter serveres hver dag sammen med pølser, vafler, snacks og drikke.

Bane:

Banen er fremdeles i flott stand og vi koser oss over stor aktivitet. Etter at roughklipperen tok kvelden for noen uker siden, etter flere år med super vedlikehold fra banemannskapet, følte styret det var nødvendig å gå til innkjøp av en ny roughklipper. Nå blir det lettere å finne ballen!

Turneringer:

Østfold senior golf – Banen stenges torsdag 08:00-16:00 da vi arrangere en senior turnering den dagen.

Den populære turneringen Matauk er nå fullbooket og spillere er allerede på venteliste. Et luksusproblem. Startliste kommer snart.

‘Power ukesmatch’ sluttspillet starter denne uken. Vi ønsker alle som har kvalifisert seg, masse lykke til!

Proshop salg:

Vi starter høstsalget i morgen, 1. September! Det vil være 30% på alle klesprodukter i proshopen! Kom og kjøp!

Vi håper alle får en super høst måned!