Golfbane: stengt, Driving range: stengt

Nyhetsbrev Uke 52, 2020.

Hilsen fra BoGK

• Borregaard Golfklubb takker alle for et fantastisk golf-år! Takk for at dere respekterte avstand, håndvask og øvrige smitteverntiltak.
  • I 2020 har det blitt bestilt 10.517 runder med golf I golfbox, vi har avviklet mange turneringer og møtt mange hyggelige mennesker. Det ble gjort 5 HIOs, og bøttevis med birdies. Det ble spilt i sol og regn.
  • Økonomien har vært forbedret, og det ga oss anledning til å anskaffe ny roughklipper.

Medlemmene våre

• Vi hadde et medlemstall på nesten 700 medlemmer i år, og gleder oss til neste år.
  • Etter medlemsundersøkelsen i 2020, har styret og Daglig Leder tatt en vurdering av hva medlemmene ønsker og gleder oss til å resentere en ny virksomhetsplan ut på nyåret.

Årsmøte 2021

• Årsmøtet holdes Torsdag 18. Februar 2021 kl 18:00 på klubbhuset. (endring kan forekomme grunnet restriksjoner.)
  • Innkalling kommer i Januar 2021.

Ekstra oppmerksomhet

• Tusen takk til alle frivillige som har malt ferdig restaurant og gang på klubbhuset!! Det ser råflott ut!

Julegaver?

• Sliter du med julegaver? Send en melding til post@borregaardgk.no så kan du få kjøpt et gavekort på ‘gratis rangeballer’, ‘protimer’, ‘medlemskap 2021’ eller annet. Vi fikser noe!

Kafe

• Denne er nå stengt for høytiden og åpner igjen på nyåret.

Vi takker igjen for en meget koselig 2020 golfsesong. Vi ønsker dere en gledelig jul og et fantastisk Nytt Golf År!

Varme julehilsener fra Borregaard Golfklubb