Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

Tobias G. Pettersen vant Nordea Future Series på GFGK – Ny banerekord 67 slag

By Borregaard GK on 06/07/2015 in Ukategorisert
2

Tobias knuste all motstand under helgens Nordea FT/Norgescup på GFGK. Med rundene 69-67 var han totalt overlegen og 67 runden blir en banerekord som vil stå i lang tid på den krevende Fredrikstad banen.

Under helgen skapte unggutten seg mange beundrere da han med stor selvtillit og imponerende golf spilte seg gjennom de 2 rundene på en mesterlig måte. Vinnersjekken på 16.800,- fikk Tobias dessverre ikke med seg hjem da han fortsatt er amatør og under utdanning på Francis Marion Univ. i USA men unggutten fikk satt alle på plass og ropte et tydelig varsko for hva han er kapabel til i fremtiden.

 

Dette var Tobias sin første seniorseier på internasjonalt nivå.

Vi gratulerer!

Les mer her

Tobias – Fredrikstad Blad

Tobias – Sarpsborg Arbeiderblad

1436119835073_1

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK