Klubbshop og banetilstand

By Borregaard GK on 28/09/2015 in Ukategorisert

Været veksler og vi går fra fantastisk flotte forhold den ene dagen til veldig våte dager den andre dagen.

Fra Mandag 28 September kommer vi ikke til å ha klubbshopen bemannet på fulltid som tidligere. Christoffer har åpent når han er på kontoret, og dersom du lurer på noe kan han kontaktes på Tlf 41431588.

Greenfee betales i kafe,kontoret eller greenfeekasse.

Vi har tatt inn mesteparten av ballene på rangen, dette er pga at rangen er vårt våteste område på hele banen. De seneste høstene har vi mistet og ødelagt rangeballer for mange tusen kroner ved at de plugger seg og ikke blir funnet før langt utpå vårparten av neste sesong. Vi plukker etter beste evne men når det er så få baller vil det gå relativt raskt tomt i maskinen og det er da selvplukk som gjelder.

Banen har vært våt de seneste ukene men nå er det meldt kanonvær de neste dagene. Vi har som tidligere intensjon om å ha banen åpen så lenge som mulig, vi klipper så godt vi kan og pr d.d ( 28/9) så er banen i veldig bra stand.

Når banen er våt vil vi ikke tillate golfbiler og ved tvilstilfeller skal alltid Steinar eller Christoffer kontaktes.