Callaway Tour Finale på Borregaard Lørdag 3 Oktober. Kristian Holm og Halvor med surt tap i sine klasser

By Borregaard GK on 05/10/2015 in Ukategorisert

Lørdag 3 Oktober spiltes Callaway Tour Finale på Borregaard. Her var det deltagere fra hele RKS Øst området som skulle gjøre opp om Order of merit seieren. I klassen G16-19 stilte klubben med Viktor Holm,Sondre Klemsdal og Kristian Holm. Halvor G. Pettersen stilte i G15 klassen.

Etter 9 hull rangeringsspill var matchoppsettet klart. Kristian Holm og Halvor slo sine konkurrenter over 9 hullsmatcher og ble begge klare for finalen. Kristian møtte Jørn Bryhnildsen fra Mørk GK, det var lenge liv i matchen men Kristian måtte dessverre gi tapt på siste hullet og tapte dermed 1/0.

Halvor møtte Magnus Pedersen fra Moss og Rygge i finalen, dette ble også en jevnspilt match men Halvor måtte til slutt gi tapt og ta til takke med den sure andreplassen.

I Callaway Tour Order of Merit som har gått gjennom hele sesongen endte Borregaard spillerne på flg plasser.

Klassen G16-G19

Kristian Holm nr 6

Sondre Klemsdal nr 8

Viktor Holm nr 12