Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

Her er nyhetsbev som ble sendt ut 26 /10

NYHETSBREV

BANEN ER FORTSATT ÅPEN – GODE SPILLEFORHOLD

Banen er åpen med sommergreener. Det er tørt og fine spilleforhold. Vi holder banen åpen så lenge det er mulig fremover med tanke på været.

GOLFSPILLEREN I SENTRUM – MEDLEMSUNDERSØKELSE

Vi har vært pilotklubb for et verktøy som heter «Golfspilleren i sentrum». Det er en spørreundersøkelse som går 3 ganger pr år til 1/3 av medlemmene pr gang. Første runde er nå gjennomført og vi har fått gode tilbakemeldinger på hva vi er flinke på og hva vi kan forbedre. Takk til alle medlemmer som tok seg tid til å svare. Dersom du ikke var en av de som ble spurt denne runden er det din tur neste gang og skulle du ha noen ønsker eller tanker du vil dele med oss, ta kontakt!

ØSTFOLD GOLFSENTER ÅPNET

Østfold Golfsenter har åpnet innendørs i ABB Bygget. Her kan du spille golfsimulator, trene på innendørs driving range og puttinggreen. Besøk www.golf-senter.no for mer informasjon.

Trening på vinteren er viktig så du er klar når sesongen starter, golfsenteret arrangerer også turneringer både lag og individuelt under vinteren på golfsimulator.

AVTALEGIRO

Vil du benytte avtalegiro eller efaktura for 2016? Kontakt oss på epost så får du opplysninger om hvordan du skal legge til avtalen i din nettbank! Må opprettes innen 31.12.2015 hvis det skal gjelde for 2016 sesongen.

OPPFORDING – VARMESTUA TRENGER VARME KLÆR

Vi støtter Varmestua med vår årlige turnering. Når vi nå går inn i kaldere perioder trenger de sårt varmt tøy til sine brukere. Har du vintertøt eller sko som du ikke benytter,rydd de ut av skapet og lever de til Varmestua. Du kan finne mer informasjon om de her www.varmestua.no

MEDLEMSFORDELER

Husk at du har medlemsfordeler bl.a