Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

2 Borregaardspillere på listen over Norges beste golfsesonger

By Borregaard GK on 20/11/2015 in Ukategorisert
3

Norsk golf rangerer norges 10 beste «golfsesonger» blant profesjonelle og amatører.

Per Haugsrud får 9 og 8 plass med sine sesonger i 96 og 97 mens Øyvind Rojahn kapret 7 plass med sin 95 sesong. En annen lokal Marianne Skarpnord er helt oppe på 5 plass med hennes 2009 sesong som bla inkluderte 2 seire på Ladies European Tour.

 

Marius Thorp kapret som eneste amatør en 10. plass mens landslagssjef Niklas Diethelm uttaler at han heller hadde sett at vår egen Anders Kristiansen kapret en plass på listen med sin fantastiske 2008 sesong som innebærte seier i både VM og det åpne australske amatørmesterskapet.

Link til den morsomme saken på norskgolf.no her

Tidenes 10 beste norske golfsesonger

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK