God jul og godt nyttår – Status Bane

By Borregaard GK on 22/12/2015 in Ukategorisert

Kjære medlemmer og gjester, vi i Borregaard Golfklubb vil ønske dere en god jul og et godt nyttår!

Sesongen har vært lang og god, vi har hatt en rekordtørr høst som ga oss en lang sesong med bra spilleforhold. Vi kunne alle sammen ønsket oss noe bedre vær i sommermånedene men jevnt over bør vi vel si oss fornøyd.Banen har vært grønn og fin, greenene var jevne og fine. Undersøkelsen golfspilleren i sentrum ga oss god feedback på hva vi må fokusere på foran neste sesong, drivingrangen var et punkt hvor flere ikke var fornøyd og vi må ta grep før neste sesong.

Banen hviler nå til neste sesong, været som skifter mellom kulde og varme er ikke det beste en greenkeeper vet, men vi har god kontroll og sprøytet senest greenene denne uken på nytt for å gjøre hva vi kan for å unngå vinterskader når frosten nå mest sannsynlig setter sitt preg på de neste månedene. På banen har vi etter sesongslutt arbeidet med trefelling og rydding av underskog, vedlikehold av klubbhuset utvendig og innvendig samtidig som vi har startet med service på maskinparken vår. Vi utfører også slipeoppdrag for andre klubber under vinteren. Vi har mange tanker og ønsker om oppgraderinger før banen åpner, men som mange vet er økonomi alltid et tema som må sees i sammenheng. Våre ønsker foran sesongstart er å fortsette arbeidet med å rydde underskog slik at vi kan få frem de flotte omgivelsene rundt banen. Det er også viktig å felle en del trær for å gi lys,varme  og gode vekstforhold,særlig for greener og teesteder.

Vi ønsker å gjennomføre flg. prosjekter før sesongstart, vi er dog avhengig av styrets og årsmøtets budsjettvedtak for 2016 i tillegg til god hjelp fra frivillige.

• Støpe såle/underlag til rangemattene slik at det blir stabilt,varig og godt å slå fra.
  • Teestedet for herrer på toppen av hull 6/15 hvor vi nå har matte på midten ønsker vi å steinlegge foran og bak for et penere og renere utseende.
  • Forlenget salgsdisk/barløsning i kroa
  • Arbeid med tydelighet i veier,trapper og stier fra greenen til neste tee på alle hull
  • Arbeid med beplanting og parkpreg. Hovedsaklig rundt klubbhusområdet og Hull 1 i første omgang.

Styret har gitt Christoffer mandat til å lage forslag til prosjektbeskrivelse for en gruppe på 4-6 personer som skal jobbe frem en egen baneplan sammen med Christoffer og Steinar.Denne skal innstiller alt fra de minste til større investeringer i tillegg til at det legges føringer i henhold til klippeplaner og etc. Vil du være med å bidra i denne komiteen? Vi har troen på at det blir en spennende komitee!

Kontakt Christoffer på tlf 41431588 eller post@borregaardgk.no

Glem ikke – Har du konstruktive innspill til hva du syns kan gjøres på banen, ta kontakt med oss. Vi vil gjerne ha feedback, tips og ideer fra alle uansett alder og ferdighet!