Utsending av medlemskontigent

By Borregaard GK on 11/01/2016 in Ukategorisert

Vi kommer til å sende ut medlemskontigentene stykkvis fra d.d.

Her kommer svar på vanlige spørsmål, adm. er ikke betjent 12-19 Januar. I denne perioden besvares ikke tlf, epost besvares sporadisk.

Kan jeg tegne avtalegiro etter at giro er sendt ut?

Ja, det kan du. Vi tar betalt for kostnaden vi har med utsending av faktura kr 35,- ved tegning av avtalegiro og kreditering av faktura.

Hva gjør jeg hvis jeg vil oppgradere eller endre medlemskapet mitt?

Ta kontakt med oss så får du vite nytt beløp, samme faktura og kid nr kan brukes.

Hvordan tegner jeg Sarpsborgkontigenten?

Bruk skjema i fanen «medlemskap» , fyll ut dette så ordner vi resten for deg og tar kontakt.

Jeg trenger utsettelse på betalingen?

Kontakt Norkred som utsteder fakturaen så hjelper de deg.

Kid nummer fungerer ikke?

Kontakt Norkred som utsteder fakturaen så hjelper de deg.

Kan jeg si opp medlemskapet mitt?

Eventuell utmelding eller endring av kategori må skje skriftlig per post eller epost innen 31. desember,  ellers vil tilsvarende avgift bli krevd for påfølgende år i henhold til NIF sitt lovverk.

Frist for oppsigelse var 31.12.2015 for kommende år(2016). Du kan dog  melde deg ut med virkning fra 01.01.2017.

Juniorer under 19 år står fritt til oppsigelse hele året.