Golfbane: Åpen - Driving Range: Åpen

BANEÅPNING – LES HER

By Borregaard GK on 06/04/2016 in Ukategorisert
0

Det er kommet en del nedbør de siste dagene og vi er litt bekymret for tilstanden til banen med tanke på at det også er meldt regn i morgen. Vi skal holde dere oppdatert så fort vi er 100% bestemt, men vi ønsker å gjøre oppmerksom på dette slik at dersom vi må utsette åpningen så kan dere som har satt av helgen til golf rekke å booke dere inn andre steder.

Vi har forberedt oss i shop og kafe mot å ta dere imot på Lørdag så vi skal gjøre vårt beste for å få det til, men vi må ta hensyn til gresset når vi er så tidlig inne i vekstsesongen som vi er nå slik at vi får de gode forholdene i år som vi har hatt tidligere år.

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK