Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

SHOTGUN START PÅ ONSDAGER – PRØVEMÅNED MAI

By Borregaard GK on 27/04/2016 in Ukategorisert
0

SHOTGUNSTART ONSDAGER KL 16.30 – PRØVEMÅNED MAI

Vi har merket at spesielt Onsdager er det veldig stor pågang av spillere og grupperinger som ønsker «faste» spilletider i kjernetiden mellom 16 og 17. Etter diskusjoner har vi valgt å benytte Mai som en prøvemåned i henhold til felles shotgunstart hver Onsdag Kl 16.30 slik at alle som ønsker å spille 18 hull denne dagen får mulighet til det.

Dette fungerer slik at man ringer inn til oss på 69121500,besøker klubbshopen eller sender en epost og booker seg inn på de onsdagene man ønsker å spille, man får tildelt et starthull og alle starter da felles kl 16.30. Golfbox vil være blokkert i denne perioden.

Dette får som konsekvens at banen må være tom til kl 16.30, slik at dersom man f.eks går ut kl 15.00 må man av banen kl 16.30.

Vi håper at dette tiltaket kan føre til at vi kan fylle opp banen og få plass til alle som spiller på Onsdager, vi håper også å by dere på noen overraskelser disse onsdagene i henhold til Closest to the pin og andre spennende sosiale konkurranser og happenings.

 

 

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK