SEIER OG GODE BORREGAARD RESULTATER I NORSK SENIORGOLF – HALVORSRØD BEST PÅ NORGESCUP – HARSTAD MED KNALLSTERK 4 PLASS PÅ ØSTLANDSTOUR

By Borregaard GK on 02/05/2016 in Ukategorisert

Det har vært mye turneringsvirksomhet i helgen, med flere gode Borregaard resultater.

Norsk Senior Golf:

Petter Olsen klinte til med en 76 runde under uttaksturnering klasse 1 på Skjeberg GK Lørdag, dette ga ham en solid seier på hele 4 slag foran nestemann på listen.Petter Grøtvedt hevdet seg også med en 8 plass og 84 slag.

Lørdag var det også Norsk Senior golf uttaksturnering på Onsøy, der klinte Anne Berit Schaug til med 87 slag og seier i Klasse 3, hun var suveren hele 4 slag foran neste på listen.

Søndagens uttaksturnering på Onsøy viste Per Arnesen klasse og ble nr 2 med 76 slag i klasse A.

Norgescup:

Christoffer Halvorsrød,Niklas Ljungberg og Fredrik Fjæraa representerte Borregaard under helgens NorgesCup på Solastranden GK. Christoffer ble beste spiller fra klubben med 21 plass og rundene 74-74-77. Fredrik og Niklas hadde det litt tyngre og havnet på henholdsvis 41 plass og 45 plass.

Borregaard medlem Jørgen Winther spilte kanonbra og havnet på en 2 plass, Jørgen som er hovedmedlem på Moss og Rygge spilte en kanonrunde siste dagen på -4.

Østlandstour:

Kristian Harstad gjorde en kanonrunde på Østlandstour, med sin 76 runde ble han nummer 6 i et tøft startfelt. Turneringen skulle vært spilt over 36 hull Lørdag og Søndag men Lørdagens snøvær gjorde det til at Søndagens runde ble den eneste tellende. Vi gratulerer Kristian med en god runde!