Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

HØSTKAMPANJE PÅ MEDLEMSKAP!

By Borregaard GK on 02/08/2016 in Ukategorisert

Fritt spill på to golfbaner ut 2016 for kun kr 1016,-, alternativt også medlemskap i Borregaard Golfkubb resten av 2016 + 2017 for totalt kr 4700,-

Skjeberg Golfklubb og Borregaard Golfklubb tilbyr alle nye golfere fritt spill på begge golfbaner ut årets sesong for kun kr 1016,-. Alternativt kan du for kun kr 4700,- få fritt spill på begge baner ut 2016, samt full spillerett på Borregaard Golfklubb i 2017.

Enten man er nybegynner eller kommer fra en annen klubb, får du fritt spill på begge baner. Går du å lurer på om golf er noe for deg, bør du benytte denne anledningen.

Du blir automatisk hovedmedlem etter første år som prøvemedlem, hvis du ikke informerer klubben om noe annet eller melder deg ut skriftlig innen 31.12.

Fornavn:

Etternavn: