Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

Espen Claussen seiret i Klubbmesterskap Herre – Hege Skjelstad og Halvor G.Pettersen vant Dame og JR

By Borregaard GK on 29/08/2016 in Ukategorisert

I helgen avholdtes det årlige klubbmesterskapet.

I herreklassen spilte Espen Claussen fantastisk godt gjennom hele helgen og kunne sikre seieren etter neon nervøse siste hull.Espen endte på +9 totalt, Christoffer Halvorsrød hadde en sterk sluttspurt på 63 slag men måtte ta til takke med 2 plass 3 slag bak Espen. Thomas Hansen ble nr 3 på + 13.

Halvor gressum ble JR Mester 1 Slag foran Viktor Holm. Halvor hadde +25 mot Viktor sine +26.Sondre Klemsdal ble nr 3.

I dameklassen stakk Hege Skjelstad av med seieren 2 slag foran Ann Katrin Dalen. Anne Lene Ullerud ble nr 3.

Det var totalt 35 spillere som koste seg på banen i løpet av helgen.

Her er link til resultatlister