Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

AVSLUTNINGSTURNERING OG ERTESUPPE GOLF

By Borregaard GK on 23/09/2016 in Ukategorisert

Avslutningsturnering og Ertesuppe golf

Avslutningsturnering (2.okotber shotgun kl. 10:00)

Søndag 2.oktober arrangeres klubbens avslutningsturnering. Dette er en lag turnering, med 4 spillere på hvert lag, hvor man enten kan melde seg på som et lag eller individuelt. Vi spiller en artig turneringsform som heter Irish Rumble. Alle 4 spiller på hver sin ball gjennom hele runden. På hull 1-6 teller den med høyeste Stableford-poeng. På hull 7-12 teller de to med høyeste Stableford-poeng. På hull 13-17 teller de tre med høyeste Stableford-poeng. På hull 18 teller alle 4 med Stableford-poeng. Stableford-poengene summeres.

Etter turneringen spanderer klubben kaffe og kake til alle deltagere.

Ertesuppe golf (16.oktober shotgun kl. 10:00)

I tradisjon tro arrangeres årets Ertesuppe turnering søndag 16.oktober. Dette er en scramble turnering med 3-4 spillere på laget. Her kan man enten melde på hele laget eller individuelt og bli plassert på et lag.

Etter runden serveres det ertesuppe til alle deltagere.