Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

AVSLUTNINGSTURNERING OG ERTESUPPE GOLF

By Borregaard GK on 23/09/2016 in Ukategorisert
0

Avslutningsturnering og Ertesuppe golf

Avslutningsturnering (2.okotber shotgun kl. 10:00)

Søndag 2.oktober arrangeres klubbens avslutningsturnering. Dette er en lag turnering, med 4 spillere på hvert lag, hvor man enten kan melde seg på som et lag eller individuelt. Vi spiller en artig turneringsform som heter Irish Rumble. Alle 4 spiller på hver sin ball gjennom hele runden. På hull 1-6 teller den med høyeste Stableford-poeng. På hull 7-12 teller de to med høyeste Stableford-poeng. På hull 13-17 teller de tre med høyeste Stableford-poeng. På hull 18 teller alle 4 med Stableford-poeng. Stableford-poengene summeres.

Etter turneringen spanderer klubben kaffe og kake til alle deltagere.

 

Ertesuppe golf (16.oktober shotgun kl. 10:00)

I tradisjon tro arrangeres årets Ertesuppe turnering søndag 16.oktober. Dette er en scramble turnering med 3-4 spillere på laget. Her kan man enten melde på hele laget eller individuelt og bli plassert på et lag.

Etter runden serveres det ertesuppe til alle deltagere.

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK