INFO FRA STYRET – CHRISTOFFER SLUTTER SOM DAGLIG LEDER

By Borregaard GK on 05/10/2016 in Ukategorisert

Christoffer har sagt opp sin stilling som daglig leder med virkning fra 1 April 2017. Klubben har startet prosessen med å rekruttere en ny daglig leder, og vi vil innen kort tid offentliggjøre en stillingsannonse.

« Avgjørelsen om å slutte i Borregaard Golfklubb har ikke vært lett. Sesongen vi er i ferd med å legge bak oss har vært enormt positiv med tanke på økt aktivitet, velfungerende samarbeid med Skjeberg Golfklubb,velfungerende klubbshop og økende interesse og engasjement for klubben. Statistikk fra golfbox og tall fra medlemsundersøkelsen forteller oss at vi er på riktig vei til å skape en klubb og et miljø som er   «Til Glede For Alle». Som noen vet er jeg også ansatt som sportssjef på Wang Toppidrett ved siden av min 80% stilling i Borregaard GK, det har over en lengre periode vært en arbeidsbelastning som er i høyeste laget. Det er ingen hemmelighet at det å arbeide i et idrettslag er utrolig krevende og de siste månedene har jeg følt at tiden er moden for nye utfordringer. Jeg er, og vil alltid være en stolt «Borregaard-spiller». Jeg er utrolig takknemlig for alt klubben har gitt meg av erfaringer og lærdom både som medlem i 18 år og arbeidstaker de siste 7 år. Takk til alle som har hjulpet meg og klubben gjennom de årene jeg har jobbet her. Jeg er motivert og opptatt av at vi i klubben skal bruke vinteren til å planlegge best mulig drift for dere medlemmer kommende sesong, i det ligger også at jeg vil jobbe for å gi best mulig vilkår for den personen som vil ta over for meg når neste sesong nærmer seg.

Mvh Christoffer