Frasier og Sheena tilbake på Borregaard fra 2017

By Borregaard GK on 06/01/2017 in Ukategorisert

Borregaard Golfklubb har gleden av å offentliggjøre at vi har skrevet en avtale med Frasier Mudie om drift av proshop, driving range og undervisning på Borregaard fom sesongen 2017.

Frasier og Sheena vil drifte dette i sitt eget selskap og har skrevet en 5+5 års avtale med klubben.

De har de siste 10 årene hatt base i Stavanger hvorav de siste årene som drifter av proshop og undervisning m.mer på Stavanger GK.

Som mange kjenner til var de før dette mye av Borregaard Golfklubb sin daglige virksomhet i hele 21 år frem til 2007.

Klubben er veldig glad for at Frasier og Sheena kommer tilbake, vi vet at med deres tilstedeværelse vil medlemmer og gjester bli ivaretatt på best mulig måte. Klubben får også en høyt utdannet golfpro med god kompetanse og lang og bred erfaring.

Frasier og Sheena vil komme med flyttelasset i midten av Mars slik at de er på plass i god tid før sesongen starter.

For dere som ikke vet hvem Frasier eller Sheena er, kan dere lese denne artikkelen fra SA når de flyttet til Stavanger etter 21 år i Borregaard GK i 2007.

frasser_1188187a