BORREGAARD GOLFKLUBBS LAG TIL LAG NM!

By Cecilie Lundgreen on 11/07/2017 in Ukategorisert
BORREGAARD GOLFKLUBBS LAG TIL LAG NM!

Etter 3 kvalifiseringsrunder, 3 ulike ‘spille utfordringer’ og 15 spillere som ville kvalifisere seg, så har vi endelig fått avklart hvem som skal representere klubben vår i Lag NM 2017.

Damene skal spille på Onsøy Golfklubb 22-23. Juli hvor vi håper på et topp resultat slik at vi kan rykke opp igjen!
Kristine Kloda, Vilde Eriksen og Kine Asklien skal representere og vi gleder oss veldig til å se og høre hvordan det går. Hege Skjelstad skal være deres kaptein.

Herrene skal spille på Elverum Golfklubb 21.-23- Juli og vi stiller med Anders Kristiansen, Espen Kristiansen, Espen Claussen, Nicolay Wang-Erlandsen og Sondre Ødmann Klemsdal. Espen Kristiansen skap være spillende kaptein og vi tror med hans ledelse og med mange gode spillere så blir det en topp-plassering på Elverum iår.

Følg med alle sammen! Dette skal bli spennende!

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen