Jubileumsturnering – BoGK er 90år!!

By Cecilie Lundgreen on 12/08/2017 in Ukategorisert

BORREGAARD GOLFKLUBB ER 90ÅR I ÅR – LA OSS FEIRE DET!!!

Vi vil gjerne invitere deg til en hyggelig dag på golfbanen med kjære venner som også er like glad i klubben sin som deg. Det gjør vi Lørdag 9. September 2017!

Vi skal ha en shot-gun start kl. 12:00 hvor vi spiller en 4-manns scramble. Dere melder dere på individuelt, og vi trekker lagene (en spiller fra hver kategori: A, B, C og D).

Det vil bli mye moro, mat og ‘lek’ underveis på banen og vi serverer en fantastisk grill buffet etterpå. Marche har sagt seg villige til å ‘sponse’ med ‘snacks,’ mat og drikke på banen så dette blir fantastisk!

Startkontingenten på kr. 300,- inkluderer middagen etterpå, men hvis du vil ha med en partner/ektefelle til middagen som ikke har spilt, så koster det ekstra. Det er mulig under påmeldingen i Golfbox å si ifra om dette.

Vi regner med at runden tar ca. 5t-5t 30min, så middagen skal være klar til dere er ferdige. Du behøver derfor ikke ta på skjorte og slips for å feire videre. Vi går rett på verandaen etter runden for å kose oss!

Håper dere alle vil være med på denne 90-års feiringen! Turneringen ligger inne på Golfbox nå!! Meld dere på nå, slik at dere får vært med på denne turneringen

Har dere spørsmål, kontakt Cecilie på 93457500 eller på e-post: post@borregaardgk.no

Vel møtt!

Hilsen Borregaard Golfklubb – 90år i år!!

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen