JUBILEUMS TURNERINGEN VAR EN KNALL-SUKSESS!!

By Cecilie Lundgreen on 11/09/2017 in Ukategorisert

59 deltakere stilte til start selv om regnværet truet, men like etter de første slagene ble slått, forsvant regnet og solen kom frem. Hoppende glade deltakere spilte deilig, varm suppe, frukt og drakk kaffe fra Synnøve Solbakken og Marché, mens de løste quiz (laget av Kine Askelien). De slo utslag med Jr. drivere, puttet både links og høyrevendt på greenene, og jaget premier for ‘rettest drive’ og ‘nærmest hullet.’

Åsta Grøtvedt hadde satt sitt preg på dekorasjon av bord på klubbhuset og vi spiste god mat mens Pål Johannessen sang oss alle i enda bedre humør.

Banen var jo i super stand selv om den var bløt, så vi takket Steinar og ‘gjengen’ for en herlig bane som vi feiret!

Klubbens Formann, Stig Worren delte noen tanker med oss om HVORFOR vi har den beste klubben i Norge, og deretter kom Lars Otto Bjørnland med noen interessante fakta om Borregaard Golfklubb.

Alt i alt så var det en meget vellykket dag på Borregaard Golfklubb!

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen