Nå skal Borregaard Golfklubb være med i Golfheftet i 2018!

By Cecilie Lundgreen on 31/10/2017 in Ukategorisert
Det er en kjempe kampanje som går fra nå av og ut året!

KJØP 2 KORT OG FÅ EN GRATIS ‘JULEGAVE’!
Golfheftet koster bare 495kr per person, så etter 2 runder golf med halv greenfee så har du betalt for heftet!!

Hva er Golfheftet og hvordan fungerer det?

Golfheftet 2018 er et samarbeid mellom Golfhäftet i Sverige AB og deltakende golfklubber med hensikt å markedsføre og øke greenfee spill. Golfheftet gir deg som innehaver rett til å spille på over 800 golfbaner rundt i Europa til halv greenfee. Golfheftet er i dag representert i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, Portugal, Italia, Finland, England, Irland, Skottland og Wales.

Tilbudet gjelder på ordinær greenfee og kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter. Tilbudet kan annpasses i forhold til klubbens forutsettinger, alle dager i uken eller kun på hverdager. (Sjekk med klubben først!) Ellers gjelder normale booking regler. Du har rett til å spille hver enkelt bane i Golfhäftet en gang for halv greenfee.

Hvilke golfklubber deltar i Golfheftet?

I Golfhäftet 2018 deltar over 800 golfbaner. Hvilke disse er finner du enkelt på siden (www.golfhaftet.com) under Golfbaner. Der kan du søke etter klubber ut fra området du vil dra til eller er i eller søke etter en viss klubb på navnet.

Kontakt Cecilie på 93457500 eller kom innom på kontoret for å bestille ditt nye ‘Golfheftet 2018’. Det er en FANTASTISK Julegave!!

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen