Et nytt samarbeid mellom Borregaard Golfklubb og Skjeberg Golfklubb er i boks!

By Cecilie Lundgreen on 19/02/2018 in Ukategorisert

Det er nå gjort klart et samarbeid mellom Borregaard Golfklubb og Skjeberg Golfklubb. Denne avtalen kalles ‘Sesong greenfee’.

Den er bestemt på følgende måte:

Avtalen gjelder kun for følgende medlemmer:

• Fullt betalende hoved medlemmer i begge klubber den sesongen avtalen gjelder.

Pris:

• Hvis din hjemme klubb er Borregaard Golfklubb, må du registrere deg i administrasjonen på Skjeberg golfklubb og betale kr 1.000 for å spille gratis på Skjeberg GK i hele gjeldene sesong.
  • Hvis din hjemme klubb er Skjeberg Golfklubb, må du registrere deg i administrasjonen på Borregaard Golfklubb og betale kr 500 for å spille gratis på Borregaard GK i hele gjeldene sesong.

Hvordan man registrerer seg:

• Kvalifiserende medlemmer presenterer sitt medlemskap i hjemme klubben sin til klubben de skal betale sesong greenfee til og betaler beløpet som har blitt bestemt. Dette blir registrert i golfbox. Deretter kan medlemmet spille fritt på begge banene hele gjeldende sesong.

Unntak:

Hvis et medlem i Borregaard Golfklubb byttet klubb til Skjeberg Golfklubb i 2017 for 2018 sesongen, må dette medlemmet betale kr. 1.000 for å benytte seg av ‘Sesong greenfee’ tilbudet.

Begge klubbene gleder seg over dette samarbeid og tilbud til alle medlemmene i BoGK og SGK, og vi håper så mange av medlemmene som mulig tar i bruk dette tilbudet! Vi ønsker å gi alle golferne i nærområdet et tilbud som gjør at de får flere muligheter til å spille golf.

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen