NARVESEN TOUR PÅ BORREGAARD GOLFKLUBB

By Cecilie Lundgreen on 05/05/2018 in Ukategorisert
Borregaard Golfklubb hadde 10 deltakere med i Narvesen Tour turneringen på hjemmebane i 3 ulike klasser. Det var fantastisk vær og suverent oppmøte!
Banen hadde blitt satt i stand på en fantastisk måte og vi er takknemlige for banemannskapet som jobbet så hardt for at den skulle være klar til nesten 100 juniorer til start i dag!

Vi hadde Mathias Pettersen og Axel Larsen i Mix12 klassen, en klasse hvor det var 16 deltakere. Alle fikk en deltaker premie og vi var stolte av våre gutter. Mathias gikk 8 bedre enn handicapet, så han gikk hjem strålende fornøyd!

Det var også stor suksess i de andre klassene. Borregaard GK tok mye plass på pallen.

I Gutter19 klassen hadde vi med 4 deltakere: Markus Skjelstad, Viktor Holm, Sondre Ødmann Klemsdal og Kristian Holm.

Markus hadde dagens beste golfrunde av ALLE deltakerne og vant brutto klassen med en suveren score på 67 slag! Sondre var kun ett slag bak etter en fin, fin 68 runde og tok 2. plassen! I netto klassen tok Markus 2. plassen og Sondre 3. plassen. De smilte stort hele kvelden!!

I Gutter15 klassen hadde vi også 4 deltakere, Magnus Isnes Martinsen, Hans Petter Jenseg, Eirik Ødmann Klemsdal og Jonas Kristiansen.

Magnus spilte en utrolig runde og med en brutto score på 74 slag, så gikk han 7 slag bedre enn handicapet sitt!!! Han vant netto klassen med 4 slag!!! Hans Petter spilte til sitt handicap og ble med det nummer 6 i netto klassen. Magnus tok med seg 3. plassen i brutto klassen også, så det ble en god dag på golfbanen for han også.

Disse guttene har trent hardt i hele vinter, og det er derfor så morsomt å se dem få belønning for det. Vi er sååå stolte av gutta våre!

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen