Slaget om Sarpsborg 2018

By Cecilie Lundgreen on 04/06/2018 in Ukategorisert

Vi fortsetter suksessen fra et par år tilbake med ‘SLAGET OM SARPSBORG 2018’

Dette er en samarbeids turnering med Borregaard GK og Skjeberg GK hvor man spiller 18 hull på Borregaard på lørdagen og 18 hull på Skjeberg på søndagen uten cut.

Statutter Slaget om Sarpsborg 2018:

Kl. Elite: +8 – 4,4 Slagspill (Scratch

Kl. A: 4,5 – 11,4 Slagspill (m/HCP)

Kl. B: 11,5 – 18,4 Slaggolf (+5 slag)

Kl. C: 18,5 – 26,4 Stableford

Kl. D: 26,5 – 54,0 Stableford

Alle spiller i den hcp klassen de tilhører, både damer, herrer, junior osv…

Startavgift: 300,- og halv greenfee på begge baner for 2 dagers spill på Borregaard og Skjeberg.

1.dag på BoGk start kl. 09:00 og kl 13:30 fri trekning.

2.dag SkGk starter kl. 09:00 Shotgunstart, klassevis trekning etter resultat etter 1. dag.

Premieutdeling: Klassevis på Skjeberg Gk.

Slagspillkonkurranse

Slagspillkonkurranse der det spilles en fastsatt runde og totalresultatet teller. Alle hull må fullføres/hulles ut. Kan regnes uten handicap (brutto) eller med handicap (netto).

Svensk Slaggolf

Spilles som slagkonkurranse, men hvor antall slag pr. hull er begrenset. Alle spillere får spille maksimalt fire (4) slag mer enn hullets par. Har spilleren ikke hullet ut etter disse slag, plukkes ballen opp og scoren noteres til hullets par + fem (5).

Stableford

Former for slagspillkonkurranser hvor det spilles mot en fastsatt score på hvert hull (Regel 32).

Dette også er en intern match mellom Golfklubbene. Det fungere på den måten, at du som spiller, kan få klubbpoeng ut i fra din plassering i turnering som blir lagt sammen med andre spillere fra klubben. Klubben med den høyeste poengsum vinner» Slaget om Sarpsborg» 2018.

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen