KLUBBMESTER HERRE OG JUNIOR 2018!

By Cecilie Lundgreen on 27/08/2018 in Ukategorisert
KLUBBMESTER HERRE OG JUNIOR 2018!

I helgen var det strålende vær, flott bane og FANTASTISK golf!

Ivrige medlemmer startet ‘golf maratonet’ hvor det skulle spilles 72 hull for å kåre en vinner i Herre og i Junior klassen!

Espen Henriksen satte lista høyt allerede etter første runde da han hadde en utrolig golfrunde på 59 SLAG!!! 6 under par og klar ledelse. Han holdt ‘koken’ igjennom hele turneringen og vant klart med scorene 59-66-65-65 og totalt -5! Han vant tilslutt med 11 slag over Markus Skjelstad (+6) og Geir Haugen (+14).
Espen vant med dette sitt 10 Klubbmesterskap! En utrolig prestasjon!

Markus Skjelstad som deltok i både herre og Junior klassen, hadde en knall helg også og med scorene 67-65-64-70 og +5 totalt, ble han nummer 2 i Herreklassen og en soleklar vinner i Junior klassen. Andre plassen i junior klassen gikk til Sondre Ødmann Klemsdal (+15) og tredje plassen gikk til Viktor Holm (+30).

Vi gratulerer Espen og Markus med mesterskaps titlene!
(Takk Frode Sørensen for flott bilde!)

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen