Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

PINK CUP 2019

By Cecilie Lundgreen on 29/07/2019 in Ukategorisert

‘PINK CUP’ LØRDAG 3. AUGUST – SHOTGUN 10:00!
Nesten alle har en venn, et familiemedlem eller har hørt om noen som har hatt brystkreft. Vi her på Borregaard Golfklubb har flere damer som har hatt det, og det gleder oss å kunne støtte denne saken under årets ‘PINK CUP 2019’!
Lørdag 3. August arrangeres denne turneringen med shotgunstart kl. 10:00.
Dette er en 4-manns scramble-turnering med mye moro underveis. Finn deg et lag, eller meld deg på alene. Det kommer til å bli mange morsomme ‘utfordringer’ på banen, men det er klart at ‘ALT kan kjøpes’ når pengene går til en god sak!!
Her er noen av konkurransene under turneringen:
1. Kjøpe mulligans – 20kr stk.
2. Kjøpe en drive fra Cecilie på hull 16 (damer og herrer) – 50kr.
3. Betale hvis du slår i bunkeren – 20kr.
4. Kjøpe en 1m hyssing hver (ta med saks) – 100kr for 4m hyssing.
5. For hver birdie laget får under turneringen må de betale 25kr.
6. Du må betale 20kr hvis du banner under runden! Medspillere registrerer.
7. Alle på laget må delta med 4 utslag, (du kan kjøpe) utslagene til medspillerne dine for 50kr stk.
8. 50kr for å være med på både ‘straightest drive’ og ‘closest to pin’.
9. Treffe green på hull 1 og 10, (du kan betale hva du vil for å være med, men du MÅ betale noe hvis du skal være med) – bli med i trekning av 1 dusin Titleist baller
10. Hvis du IKKE har på deg noe rosa må du betale 50kr
For å støtte denne saken og for å delta på denne turneringen så kan du melde deg på her: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2096813

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen