Har du husket på å melde deg på Golfhäftet Trophy til helgen?? Lørdag 31. August, shotgun kl. 10:00

By Cecilie Lundgreen on 27/08/2019 in Ukategorisert

Det er Nordens største turnering! Finn en partner og still opp i denne morsomme greensome-turneringen! Fine premier og vinnerne får spille finale på Bro Hof!

Hotell, transport til banen og lunsj er inkludert!

Informasjon:

Konkurransen er åpen for alle som er født i år 2001 eller tidligere (yngre deltakere må spille sammen med en verge).

2-mannslag, greensome, stableford, 6 utslag per spiller (6 valgfrie). Redusert spillehandicap: 40% hcp av deltakeren med høyest hcp og 60% hcp av deltakeren med lavest hcp.

kr 150,- turneringsavgift for innehavere av Golfhäftet. Øvrige kr 200,-

Greenfeeavgift for ikke medlemmer og medlemmer uten spillerett kr 200,-

Minst 1 par får spille finalen på Bro Hof Slott GC. Alle deltakere mottar en fin startpakke.

Nærmest hullet-konkurranse, 100 kr der du mottar nok en startpakke (verdi ca.200kr) og kan vinne golfsko fra Footjoy til en verdi av 2 200 kr.

Shotgunstart 10.00, informasjon 09.30.

Golfhäftet Trophy spilles på 132 baner i Skandinavia. Se hele
turneringsprogrammet på www.golfhaftet.com/no/trophy/

Du kan melde deg på her: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=1762604
Fristen er Fredag 30. August kl. 08:00.

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen