Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

Dickens Cup 2019

By Cecilie Lundgreen on 09/09/2019 in Ukategorisert
0

Førstkommende helg spilles Dickens Cup. Turneringer spilles med som en par turnering, 2 på lag, 18 hull lørdag og 18 hull søndag. Spilleformen på lørdag er slag Fourball og søndag spilles det slag Scramble. Resultatene fra begge rundene legges sammen for å kåre vinnerlaget.

Lørdag kveld er det middag på Dickens for alle deltagere, dette er inkludert i startkontingenten. Det er også mulig å ta med følge til middagen og dette koster kr 200,- pr. person. Dette angis ved påmelding.

Startkontingent, som inkluderer middag på Dickens på lørdag, er kr 350,-

Påmeldingsfrist er fredag 13.September kl. 12:00.

Det er mulig å melde seg på enten med en spillepartner eller alene.

Mvh

Borregaard Golfklubb

About the Author

Cecilie LundgreenView all posts by Cecilie Lundgreen