Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

Turnering med inntekt til Varmestua

By Borregaard GK on 25/07/2014 in Ukategorisert
5

Vi arrangerer turnering med inntekt til Varmestua i Sarpsborg. Det spilles tomanns texasscramble som passer både etablerte og nybegynnere. Startavgift er kr 200,-. Det er også fri greenfee i denne turneringen så vi oppfordrer til å invitere en gjest som partner. Det vil være mulighet for å kjøpe seg inn på del konkurranaser på runden. Vi har allerede fått inn premier og saker vi kan lodde ut, men vi ønsker gjerne mer. Dersom du kjenner noen som kan bidra eller lignende er vi utrolig takknemlige.

Alle inntekter går uavkortet til Varmestua. Det er shotgun start kl 10.00. Du kan melde deg på parvis eller enkeltsvis (du vil da bli satt med en annen partner) i Golfbox. Runden passer perfekt med fotballkampen mellom Vålerenga – Sarpsborg 08 som har avspark kl 15.30. Blir det mange påmeldte til turneringen så tar i bruk storskjermen.

Vi ønsker alle velkommen…

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK