Golfbane: Åpen - Driving Range: Åpen

Halvor,Sondre og Viktor imponerte under Østfoldmesteren Finale

By Borregaard GK on 06/10/2014 in Ukategorisert
2

Lørdag var det duket for finale i Østfoldmesteren. De 14 best rangerte spillerne på årets OOM spilte 9 hull kvalifisering hvor de 4 beste gikk til matchplayspill om plass 1-4. Sondre Klemsdal og Halvor Gressum Pettersen vant kvalifisering med +2 mens Viktor Holm kom med som sistemann med scoren +3.
I Semifinalene endte det med seier til Halvor over Viktor mens Sondre måtte gi tapt for Tobias Rinde Olsen fra Drøbak. I Finalen stakk Halvor av med seieren over Rinde Olsen, mens Sondre knep 3 plassen foran Viktor.Halvor stakk da også av med OOM seieren for 2014.

Vi gratulerer med seieren!Havor

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK