Unikt samarbeid med Gamle Fredrikstad GK og Huseby Hankø GK

By Borregaard GK on 27/11/2014 in Ukategorisert

Vi har gleden av å presentere et unikt tilbud til alle medlemmer. Borregaard,Gamle Fredrikstad og Huseby  Hankø har underskrevet en avtale som gjør at klubbene skal samarbeide på flere plan, bl.a med mulighet for gunstig dobbeltmedlemskap og spill på hverandres baner.

For 2015 kan du som medlem få Østfolds beste golftilbud!

For dobbeltmedlemskap som gjør at du kan spille på både Borregaard og Gamle Fredrikstad inkludert flere fordeler som fritt spill på Strømstad GK Mandag-Torsdag og medlemskap i First Class Golf er prisen mellom kr 562,- og 729,- pr mnd avhengig av din opprimmelige medlemskategori.

På Huseby og Hankø GK kan du få fritt spill hele 2015 for kun kr 1000,-

I vår satsing på barn og ungdom har klubbene i fellesskap kommet frem til at juniorer under 19 år og studenter som er medlem av en av de 3 klubbene spiller fritt hos hverandre hele sesongen!

Last ned pdf om samarbeidet her

Les pressemelding her

Har du spørsmål eller vil du benytte deg av tilbudet? Kontakt oss på post@borregaardgk.no eller tlf 69121500.

Borregaard Golfklubb – Til Glede For Alle