Høstpokalen på BOGK-GFGK-HHG. Første turneringsdag 10 Mai på GFGK

By Borregaard GK on 04/05/2015 in Ukategorisert

Vi har laget en felles turnering med Gamle Fredrikstad og Huseby og Hankø GK.

Dette er en turnering for de 3 samarbeidsklubbene Borregaard Golfklubb, Huseby & Hankø Golfklubb og Gamle Fredrikstad Golfklubb.  Første runde spilles hos Gamle Fredrikstad Golfklubb 10.mai og er del av en 3-runders turnering, en på hver bane (gjelder klassene A, B og C). Dette er både en individuell turnering samt at man samler poeng til sin klubb til den sammenlagte Høstpokalen så her er det viktig å møte opp alle mann slik at Borregaard er klubben som står igjen med sammenlagtseieren i årets Høstpokal.

Startavgiften er satt til kr 150,- per turnering. Dersom man ikke er medlem av klubben som avholder turneringen betaler med en lav greenfee på kr 150,-

Runde 2 spilles hos Borregaard GK den 6, juni. Siste runden spilles hos Huseby & Hankø GK den 9.aug.

Påmelding til turneringen på Gamle Fredrikstad Golfklubb skjer via turneringslisten til klubben. Du finner turneringen her: http://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/191147/info