Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

Vilde og Cecilie spiller Drøbak Ladies Open

By Borregaard GK on 29/05/2015 in Ukategorisert
3

I dag starter årets første proffturnering i Norge. Dette er en samarbeidsturnering mellom LET Access og Nordea Tour.

LET Access er nivået under Ladies European Tour og spilles som en kvaltour til LET. Topp 5 på Order of Merit i slutten av sesongen vil få kortet på Ladies European Tour og 6 – 20 plass vil få invitasjon til siste steg på LET kvalskolen. Turneringen starter fredag og avsluttes på søndag.

Vilde Eriksen og Cecilie Lundgreen representerer Borregaard GK i et sterkt startfelt på Drøbak. Vilde har akkurat kommet tilbake til Norge etter sitt første år på Saint Leo University i Florida. Cecilie har vært ute med skade og er klar for å komme tilbake til godformen.

Vi gleder oss til å følge med damene våre på Drøbak. Lykke til!

Livescoring kan finnes her: http://www.golf.se/Tavla/Nordea-Tour/Tavlingar-Damer/#/competition/215129/leaderboard

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK