Golfbane: Åpen - Driving Range: Åpen

Kristian Harstad med seier og Asle-Jørgen Schultz med HiO

By Borregaard GK on 07/06/2015 in Ukategorisert
1

Det ble en innholdsrik Høstpokalen turnering på lørdag. Dagen startet med utrolig mye regn og vi var usikre på om det var mulig å få spillerne ut på banen. Det ble utsatt start til 10:45 og til slutt var alle spillerne på vei til sine start hull.

Regnet stoppet etterhvert og det virket som alle fikk en flott dag på Borregaard GK.

Kristian Harstad

Kristian Harstad fra Borregaard tok med seg seieren i A-klassen. Han kom seg rundt med en nettoscore på par. Like etter fulgte Espen Kristiansen og Mehdi Javadi på +1 netto. Veldig bra spilt av gutta i de tøffe forholdene.

 

Kristian Harstad er fornøyd etter seier!

I klasse B var det John Einar Heidenberg fra Huseby & Hankø som stakk av med seieren på -3 netto. Andreplassen gikk til Hans-Jørgen Mathisen fra Borregaard, også med -3, men med høyere handicap. Asle-Jørgen Schultz fra Huseby & Hankø kom på tredjeplass med – 1 netto.

HiOSistnevnte fikk også en fantastisk Hole in One på hull på hull 1. Han fikk da en iPad mini levert av iPhoneREP. Gratulerer Asle-Jørgen Schultz med HiO og ny iPad.

 

Asle-Jørgen Schultz viser stolt frem golfballen han gjorde HiO med!

I klasse C var det Marit Elisabeth Bjelvin fra Huseby & Hankø som stakk av med seieren. Hun kom inn på 38 poeng. Marianne Gulichsen fra Gamle Fredrikstad kom på andre med 36 poeng og Hermod Hanssen fra Huseby & Hankø fikk 34 poeng og sikret tredjeplassen.

Det ble en flott dag på Borregaard til tross for mye regn tidlig på dagen. Vi håper alle spillerne hadde en fantastisk dag og kommer tilbake senere i sommer.

 

Link til resultatene: http://golfbox.no/livescoring/tour/?language=2057#/competition/213055/leaderboard

About the Author

Borregaard GKView all posts by Borregaard GK