Golfbane: Stengt - Driving Range: Stengt

Marked

Marked

Borregaard Golfklubb ble stiftet i 1927 og er den nest eldste golfbanen i Norge. Anno 2014 består Borregaard Golfklubb av ca. 800 medlemmer, en flott 9 hullsbane langs Glomma, et stort tradisjonsrik klubbhus med stor terrasse og utsikt over golfbanen. Sportlig ønsker vi igjen å bli en av Norges ledene klubber innenfor junior og elitesatsning. Klubben er stolte av å ha hatt spillere som Per Haugsrud, Øyvind Rohjan, Jan Are Larsen og Cecilie Lungreen på Europatouren. Målet er igjen å få flere spillere på Regionstour, Titleist Junior Tour, Norges Cup og forhåpentligvis college-golf i USA og senere på de proffesjonelle tourene. Skal man spille, trene eller bare nyte en kopp kaffe er Borregaard Golfklubb kjent for å være et sted både medlemmer og gjester assosierer med gode opplevelser, samt et trygt samlingssted for barn og ungdom i Sarpsborg regionen.

Din bedrift kan få flere måter ta del i opplevelsen og miljøet i klubben vår. La våre medlemmer se din reklame, samtidig som de hygger seg i trygge omgivelser som gir en god følelse.

Noe av hva vi kan tilby:

  • Reklame i form av skilt, banners, plakater og etc. Bare fantasien setter en stopper for hvor og hvordan nettopp din reklame kan gi resultater for din bedrift.
  • Inviter dine kunder og samarbeidspartnere til en turnering eller golfintro . Kombiner en dag med golf med god mat og drikke på vårt klubbhus etterpå så får du flott dag som skaper gode relasjoner i fremtiden.
  • «Veien til golf» kurs til deg, dine ansatte eller samarbeidspartnere.
  • BBC / Årlig tur med golfspilling og fotballkamp hvor relasjonsbygging er nøkkelordet for dagen.
  • Bruk vårt flotte klubbhus som kurslokaler, møteplass eller samlingspunkt.

 

Mulighetene er mange og vi står klare for å tilfredstille nettopp DIN bedrift.

Kontakt oss på 69 12 15 00 eller post@borregaardgk.no