Golfbane: stengt for vinteren, Driving range: åpen

Veien til Golf

Veien til golf

Golf er en idrett for alle! Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og eldre, nybegynnere og proffer kan alle spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil legge ned i uka. En times trening, en to timers runde eller 18 hull når du har tid eller lyst.

Nybegynnerkurs 2021

Veien Til Golf-kurset (VTG) deles opp i to deler. Første del omhandler regler og grunnprinsipper. Dette skjer på nett med noe som kalles e-lærning.

Andre del går til praktisk opplæring på driving range, nærspill og puttinggreen. Etter avsluttet kurs vil 1x ni hulls runder med fadder bli avtalt. Nårt du er ferdig kan du bli medlem av klubben og deretter begynne å spille alene.

Manual for faddergolf her: Faddergolf

Kurs og medlemskap kun kr 349 kr/mnd.

Inkluderer fritt spill på Borregaard Golfklubb og Skjeberg Golfklubb i sesongen 2021.

Når du har meldt deg på et nybegynnerkurs – kan du forvente følgende:

• 5 timer med et kurs som inkluderer mye variert praktisk trening.
• E-læringskurs som taes på nett som gir deg et innblikk i golfens regler, etikette, banepleie og sikkerhe.
• Treningsveiledning PGA instruktør Cecilie Lundgreen.
• Treffe nye venner i et sosialt klubbmiljø.

Minimum 4 og maks 8 deltagere pr. kurs.

Ønsker du kun å ta Veien til Golf kurset koster det kr 995,-

Kontakt klubben på 69121500 eller på post@borregaardgk.no for info eller meld deg på, på denne siden.

Begynne med golf i dag?

Ja, nå er det faktisk mulig. Test golf i 30 dager for kun kr 500,-. Registrér deg her og ta elektronisk teorikurs og du er klar for spill

Veien til Golf kurs - PÅMELDING