Golfbane: stengt, Driving range: stengt

Veien til Golf

Veien til golf

Golf er en idrett for alle! Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og eldre, nybegynnere og proffer kan alle spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil legge ned i uka. En times trening, en to timers runde eller 18 hull når du har tid eller lyst.

Nybegynnerkurs 2020

Veien Til Golf-kurset (VTG) deles opp i to deler. Første del omhandler regler og grunnprinsipper. Andre del går til praktisk opplæring på driving range, nærspill og puttinggreen. Etter avsluttet kurs vil to ni hulls runder med fadder bli avtalt.

Manual for faddergolf her: Faddergolf

Kursgjennomføring:

Fredag Kl 17.00 – 19.30 Teori ( Regler, poeng og handicap, litt om klubben etc)

Lørdag Kl 09.30 – 14.00 Praksis ( Svingteknikk, lange slag, korte slag og putting)

Etter endt VTG kurs skal man spille 2×9 hull på banen med en fadder. Tid for dette avtales individuelt på kursets siste dag.

Når man er ferdig med 2×9 hull kan man begynne å spille og kalle seg selv en golfspiller!

Datoer for kurs legges ut fortløpende på klubben Facebook-side.