Golfbane: åpen, Driving range: åpen

Juniorgolf

Trening for juniorer

I disse korona-tider får vi bare samles opp til 4 juniorer + trener.

Vi skal begynne treninger første uke i mai (fra 4. Mai). Cecilie Lundgreen vil være trener for alle grupper denne sesongen.

Det er viktig at dere kontakter golfklubben på 69121500 eller på post@borregaardgk.no for å si ifra at dere ønsker å være med. Da setter vi dere opp i en gruppe og dere får beskjed om når det er treninger. Vi er veldig strenge på at vi følger retningslinjer fra smittevernet, og skal derfor ha treninger i mindre grupper inntil videre.

Det vil være junior treninger mandag, tirsdag og onsdag.

Vår lille ‘rekrutt gruppe’ (nybegynnere i alle aldre opp til 19år) skal fremdeles trener på torsdager kl. 16-17:00.

Vi gleder oss til å se dere på golfbanen igjen.

Treningsavgifter Borregaard Golfklubb 2020

Gruppe:                              Treningsavgift:                Diverse:

Barn og Golf:                          750kr

Junior 8-19år                      1,500kr                           Startavgifter til alle regionale Jr. turneringer dekkes

Team Borregaard              2,500kr

Treningsavgift inkluderer instruksjon med PGA trener og 25bøtter baller på rangen hver uke.

Den dekker ikke Sommer golf skole eller likn. Arrangementer.