Golfbane: åpen, Driving range: åpen

Sarpsborgavtalen

Sarpsborgavtalen 2022

Borregaard Golfklubb har igjen inngått en avtale med naboene våre, Skjeberg GK.

Er du medlem i Borregaard GK betaler du kun 1400kr for å ha fritt spill på Skjeberg GK hele denne sesongen.

Er du medlem på Skjeberg GK betaler du kun 900kr for å ha fritt spill på Borregaard GK hele denne sesongen.

Dette tilbudet gjelder KUN for fullt betalende medlemmer og ikke de som spiller på rabatterte medlemskap.

Du betaler beløpet til den klubben du ønsker å ha samarbeid med.

Unntak

Medlemmer som byttet fra Borregaard GK til Skjeberg GK i 2021 for 2022 sesongen, betaler kr 1400 for å benytte seg av Sarpsborgavtalen 2022.

Hvordan man registrerer seg/kjøper Sarpsborgavtalen 2022:

Fullt betalende medlemmer viser bevis på medlemskap i hjemmeklubben sin til klubben de skal betale Sarpsborgavtalen til, og betaler beløpet som har blitt satt. Dette blir registrert i GolfBox. Deretter spiller man fritt på begge banene hele sesongen.