Golfbane: åpen, Driving range: åpen

Sarpsborgavtalen

Sarpsborgavtalen 2021

Borregaard Golfklubb har igjen inngått en avtale med naboene våre, Skjeberg GK.

Er du medlem i Borregaard GK betaler du kun 1300kr for å ha fritt spill på Skjeberg GK hele denne sesongen.

Er du medlem på Skjeberg GK betaler du kun 800kr for å ha fritt spill på Borregaard GK hele denne sesongen.

Dette tilbudet gjelder KUN for fullt betalende medlemmer og ikke de som spiller på rabatterte medlemskap.

Du betaler beløpet til den klubben du ønsker å ha samarbeid med.

Unntak

Medlemmer som byttet fra Borregaard GK til Skjeberg GK i 2020 for 2021 sesongen, betaler kr 1300 for å benytte seg av Sarpsborgavtalen 2021.

Hvordan man registrerer seg/kjøper Sarpsborgavtalen 2021:

Fullt betalende medlemmer viser bevis på medlemskap i hjemmeklubben sin til klubben de skal betale Sarpsborgavtalen til, og betaler beløpet som har blitt satt. Dette blir registrert i GolfBox. Deretter spiller man fritt på begge banene hele sesongen.