Golfbane: åpen, Driving range: åpen

Turneringer

Borregaard Golfklubb avholder ukesmatcher, seniorturneringer, dameturneringer med mer.

Damene spiller ulike turneringsformer tirsdager (ettermiddag), seniorene på onsdager (formiddag).

Påmeldinger, informasjon og resultater gjøres eller finnes i Golfbox.

TURNERINGER HØSTEN 2020:

22/23.08          Klubbmesterskapet Damer, Herrer og Junior, Klubbmesterskap Senior + HCP mesterskap

Det spilles 3+-18hull for herrer og damer, og 18+18 for alle andre klasser.

28.08               9 hull + Quiz og middag– scramble

Velg lag med omhu! Du trenger gode golfere, men du trenger også ‘smarte’ golfere. Kombinasjon av begge er best! Kom sulten, det blir også mat!

06.09               Matauk

Er du sulten? Har du lite mat i kjøleskapet? Ja, da måp su spille fenne festeige turneringen. Du er sikret på å ta med deg mat hjem den dagen!

13.09               ‘The Challenge’

‘The Challenge’ er en morsom single turnering hvor mye kan skje. Det vil forekomme ulike utfordringer på banen, så vær klar! Dette blir gøy!

26.09               3 Køller

2-manns lag – velg 3 køller hver så dere får et ‘halv-sett’ med dere. Dere kan IKKE bytte køller eller bruke hverandres køller. Bare DU kan slå med dine køller. Den som har køllen som slaget passer, må slå slaget! Det vil si at en spiller kan slå flere slag etter hverandre. Legg opp en god strategi!

02.10               Nattgolfen

En bekmørk kveld, hodelykter og lysende golfballer! En herlig kombinasjon av golf, moro og mat. En veldig populær turnering!

10.10               Avslutningsturnering (Irish Rumble)

Her må du holde tunga rett i munnen.

Alle 4 spiller på hver sin ball gjennom hele runden. På banens hull 1-6 teller 1 spillers poeng til lagets score. På banens hull 7-12 teller 2 spilleres poeng til lagets score. På banens hull 13-17 teller 3 spilleres poeng til lagets score. På banens hull 18 teller alle 4 spilleres poeng til lagets score. Alle lagets poeng summeres deretter sammen til lagets totale score.

18.10               Ertesuppegolf (Scramble)

En klassiker hvor man hygger seg med en ‘lav-terskel’ scramble turnering og får den klassiste Ertesuppa etter runden.