Golfbane: åpen, Driving range: åpen

Turneringer

Ukesmatchen 2020 starter uke 19 med ny samarbeidspartner – Power

Uke 19 – starter ‘Power Ukesmatch’ på Borregaard Golfklubb. Dette blir som ukesmatchene som vi har spilt tidligere år, dog med litt endringer grunnet korona-regler.

Spilleregler:

• -Spilleform er stableford med fullt handicap.
  • Det spilles i år igjen i 2 klasser, Dame og Herre klasse.
  • Man kan spille 1 gang pr. uke og betaling av startkontingent på kr 50,- gjøres i proshop.
  • Ditt scorekort  bli stemplet som en kvittering på innbetalt startkontingent. Hvis du spiller utenfor proshopens åpningstider, må du bekrefte spill med Leder i turneringskomiteen, Jon Stokstad (mobil 90821222) eller Daglig Leder Cecilie Lundgreen (mobil 93457500) og betaler med vipps til Borregaard Golfklubb.
  • Du skriver ditt egent scorekort men har markørens score ved siden av og dobbelt sjekker score.
  • Etter runden tar man et bilde av scorekortet og sender dette bildet til turnering@borregaardgk.no som innlevering av score.
  • Det er de 7 beste scorene som teller mot Order of Merit.
  • Det arrangeres sluttspill i september hvor de 8 beste fra Order of Merit i hver klasse spiller matchplay. Nummer 1 møter nummer 8, nummer 2 møter nummer 7 osv.

Premiering:

• 50% av innbetalt startkontingen går tilbake til premier hver uke. (1 premie ved 5 påmeldte, 2 ved 10, 3 ved 15 osv.)
  • Premiene er gavekort fra Power.
  • Premiene kan hentes i proshop påfølgende uke.

De 3 beste i Order of Merit i hver klasse vil bli premiert
De 3 beste i sluttspillet i hver klasse blir premiert.

KOM OG BLI MED!